home

RETURN POLICY


Poštovani kupci, važno je naglasiti u slučaju nezadovoljstva klijenta vizuelnim izgledom finalnog produkta, da su svi produkti Mojo shoes unikatni i potpadaju pod kategoriju limitirane obuće i samim tim se rade po ličnom izboru i željama klijenata, povraćaj novca nije moguća opcija od trenutka slanja vaše porudžbine, prijema i potvrde porudžbine od strane Mojo shoes.

Povraćaj Mojo modela u cilju popravke ili zamene sa novim parom cipela je moguć samo u slučaju fizickih oštećenja istog para cipela koji su nastali u procesu proizvodnje. Oštećenja koja Mojo shoes prihvata su: fizičko ostećenje unutrašnjeg dela cipele ili tabanice nastalih u samom procesu proizvodnje.

U slučaju povraćaja robe, ista mora biti neotpakovana, nekorišćena, neoštećena, sa netaknutim zvaničnim logom firme pošiljaoca.

Cena povratnog transporta ide na račun kupca. Garantni rok koji Mojo shoes daje na svoje proizvode je 6 meseci od trenutka isporuke kupcu.

Svi modeli koje Mojo shoes ima u ponudi su predviđeni sa suho-hladno vreme, te samim tim produkti u okviru naše ponude nisu predviđeni za nošenje po kišnom, jako kišnom i hladnom vremenu sa obilnim padavinama. Mojo shoes zadržava diskreciono pravo da proces reklamacije i popravke mora finalizovati u periodu od 30 kalendarskih dana.

NAPOMENA:

Mojo shoes je učinio sve napore da prikaže što detaljnije i profesionalnije sve boje i vrste repromaterijala (boje koža, đonova i pertli), koje su u ponudi na našem web sajtu. Mojo shoes ne može garantovati preciznost i kalibraciju vašeg monitora, te samim tim ne može tvrditi da postoji 100% preciznost u prikazu boja repromaterijala koje su korišćene pri kreiranu Mojo shoes i završnog izgleda mojo produkta, čime se firma ograđuje od podudarnosti u koloritima između finalnog produkta i boja koje se nalaze u ponudi na web sajtu.