home

O NAMA


Mojo shoes je srpski brend osnovan 2015. godine, a lansiran na tržište 2016. godine. Sam brend se fokusira na proizvodnju i prodaju muških i ženskih cipela koje karakteriše sportsko - elegantni stil, koji je pogodan kako za svakodnevne odevne kombinacije, tako i za elegantnije prilike.

Koncept Mojo shoes brenda je kreiranje sopstvenog para obuće. To se odnosi na sve delove jednog para cipela: od kožnog dela cipela tzv. lica, đona, kao i pertli te samim tim svaki par cipela koji se izradi u našoj manufakturi postaje unikatan i spada u kategoriju limited edition. U izradi se koriste materijali najboljeg kvalieta (koža, đonovi mikro gume, kožni đonovi, pertle, i prateći materijal) koji se uvozi iz Italije.

Mojo cipele su dizajnirane kao anatomska obuća jer poseduju specijalne uloške od memorijske pene čime se dobija na vrhunskom komforu i praktičnosti. Isti omogućavaju više satno nošenje naše obuće sa minimalnim opterećenjem i umaranjem vaših stopala!

Cilj brenda je da se napravi razlika i veliki pomak u načinu na koji ljudi doživljavaju cipele te da im se otvori prozor mogućnosti da svako izrazi sopstvenu kreativnost i ostvari sopstvene želje u vidu obuće koju bi želeo da nosi. Naš web sajt je dizajniran na navedenim principima te će omogućiti svim zainteresovanim da kreiraju sopstvenu cipelu u tišini i miru svoga doma.

OSNIVAČI BRENDA SU:

  • Branko Budimski - generalni menadžer.
  • Igor Budimski - menadžer prodaje i logistički menadžer.
  • Goran Jelić - menadžer proizvodnje.
  • Miloš Korać - promo partner.


Vaš MOJO SHOES.